30ML NACHTEGAALSTRAAT

30ML NACHTEGAALSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Nachtegaalstraat. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 15:32 Prima, niet helemaal warm meer, maar lekker
30 mrt 2022 om 13:54 Wij zijn vaste klant van 30ml Vredenburg. Die hebben de boel strakker voor elkaar. Geen avocadosaus in 30ml papieren bekers gekwakt, maar netjes in bakjes met een deksel. De sriracha mayo ontbrak helaas en de bezorger was verlaat.. Smaak was goed!
9 mrt 2022 om 8:17 Super lekker, perfect voor als je brak bent !! (het broodje Trainwrack)
6 feb 2022 om 13:37 Erg lekker eten. Zowel broodje als pancake alleen duurde bezorging wel lang
1 feb 2022 om 15:36 Eerste keer besteld, maar dit wordt een traditie. De chai is goddelijk. De vega egs benedict waren perfect. En heerlijk gebak (bananenbrood, muffin en een bar) toe. Hier kom ik nog veel vaker terug!
28 dec 2021 om 7:28 Jammer. Had hier om iets voor 2 lunch besteld, wat me niet bepaald spitsuur lijkt. Ik woon ook nog eens 1 straat van het restaurant af, ongeveer 2 minuten looptijd. Toch was het eten er pas na meer dan 1,5h en was de tosti ook nog koud? Heel vreemd.
20 dec 2021 om 15:01 Lekker!
11 dec 2021 om 11:21 Super lekkere lunch!! Enige minpuntje is dat het prijzig is, maar heerlijk!
19 okt 2021 om 13:48 Heerlijke tosti's!
11 okt 2021 om 14:22 Toast was verbrand en geen avocado terwijl dit wel de bedoeling was. Toen ik hier over belde kreeg ik keurig een nieuwe levering, maar helaas wederom zonder avocado. Ik bestel hier vaker en nooit klachten. Nu toch wel erg teleurgesteld!
29 aug 2021 om 15:54 Maple syrup pannenkoeken zonder maple syrup gehad