30ML NACHTEGAALSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Nachtegaalstraat. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 18:49 I ordered Pancakes de Luxe €13,05 and received plain pancakes Naturel €9,25 This is not right.
4 sep 2022 om 13:48 Delicious food, quickly delivered. We ordered the croissant with egg, bacon and avocado as well as the blueberry pancakes. Just as good as they are served in the restaurant. So glad I can order from them for a lazy and luxurious brunch.
19 aug 2022 om 15:48 Erg lekker, zorgvuldig ingepakt, snelle levering.
30 jun 2022 om 19:40 Bestel vaak bij 30ML, dit keer met een tijd wanneer het geleverd wou hebben ivm werk. Echter duurder het 45 min langer. Inmiddels moest ik al naar werk en heb ik mijn bestelling niet gekregen. Na melding hiervan geen refund. Slechte service.
22 apr 2022 om 15:32 Prima, niet helemaal warm meer, maar lekker
30 mrt 2022 om 13:54 Wij zijn vaste klant van 30ml Vredenburg. Die hebben de boel strakker voor elkaar. Geen avocadosaus in 30ml papieren bekers gekwakt, maar netjes in bakjes met een deksel. De sriracha mayo ontbrak helaas en de bezorger was verlaat.. Smaak was goed!
9 mrt 2022 om 8:17 Super lekker, perfect voor als je brak bent !! (het broodje Trainwrack)
6 feb 2022 om 13:37 Erg lekker eten. Zowel broodje als pancake alleen duurde bezorging wel lang
1 feb 2022 om 15:36 Eerste keer besteld, maar dit wordt een traditie. De chai is goddelijk. De vega egs benedict waren perfect. En heerlijk gebak (bananenbrood, muffin en een bar) toe. Hier kom ik nog veel vaker terug!
28 dec 2021 om 7:28 Jammer. Had hier om iets voor 2 lunch besteld, wat me niet bepaald spitsuur lijkt. Ik woon ook nog eens 1 straat van het restaurant af, ongeveer 2 minuten looptijd. Toch was het eten er pas na meer dan 1,5h en was de tosti ook nog koud? Heel vreemd.
20 dec 2021 om 15:01 Lekker!